2261028222 6932389441 6ο χλμ Λιβαδειάς - Ορχομενού, Λιβαδειά papgolfplants@yahoo.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
Φυτώρια Γκόλφης 
Έργα Πρασίνου - Αρχιτεκτονική Κήπου - Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων - Φυτώρια Λιβαδειά Βοιωτία


Η επιχείρησή μας “Φυτώρια Γκόλφης” η οποία βρίσκεται στην Λιβαδειά, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 20 χρόνια με έργα πρασίνου και αρχιτεκτονική κήπου, παρέχοντας σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις σε οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους στην Βοιωτία και τους γύρω νομούς.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στα έργα πρασίνου, η επιχείρησή μας, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες που μπορούν να σας εξασφαλίσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με Φαντασία & Mεράκι
 
αναλαμβάνουμε την μελέτη και την κατασκευή κήπων, την τοποθέτηση φυσικού ή συνθετικού χλοοτάπητα, την εγκατάσταση και επισκευή αυτόματου ποτίσματος, την συντήρηση κήπων καθώς και ειδικές κατασκευές όπως βραχόκηπους, ξύλινες πέργκολες κ.α.

Μπορούμε να προτείνουμε μοναδικές ιδέες για τη δημιουργική αξιοποίηση του χώρου και τη δημιουργία του προσωπικού σας χώρου όπως εσείς τον ονειρευτήκατε. Σκοπός μας είναι η σωστή διαμόρφωση του κήπου σας, η ποιοτική κατασκευή, η καλαίσθητη διακόσμηση αλλά και η άψογη συντήρηση του.
 
   
Διαθέτουμε χημικά υλικά για την συντήρηση της πισίνας σας, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο να αναλάβει την σωστή συντήρησή της. Παράλληλα, αναλαμβάνουμε καθαρισμούς φωτοβολταϊκών καθώς και καθαρισμούς οικοπέδων, εξυπηρετώντας άμεσα την Βοιωτία και τους γύρω νομούς.

Στο κατάστημά μας στην Λιβαδειά, μπορείτε καθημερινά να βρείτε μεγάλη ποικιλία από φυτά για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, φυτώρια, λιπάσματα, φυτοχώματα, γλάστρες καθώς και διάφορα διακοσμητικά κήπου, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα ιδανικά προϊόντα.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το κατάστημά μας στην Λιβαδειά, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον κήπο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λιβαδειά και τους γύρω νομούς.