2261028222 6932389441 6ο χλμ Λιβαδειάς - Ορχομενού, Λιβαδειά papgolfplants@yahoo.com
Facebook
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ
Φυτώρια Γκόλφης Λιβαδειά Βοιωτία


Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, η επιχείρησή μας “Φυτώρια Γκόλφης” η οποία βρίσκεται στην Λιβαδειά, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας άριστες κατασκευές κήπων και χώρων πρασίνου σε οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους στην Βοιωτία και στους γύρω νομούς.

Αφού ακούσουμε τις ανάγκες σας και μελετήσουμε το χώρο σας, σχεδιάζουμε μαζί τον κήπο σας, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις χωροθετικές απαιτήσεις, με στόχο την κατασκευή ενός όμορφου, λειτουργικού και βιώσιμου κήπου.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και υπεύθυνες λύσεις για τη δημιουργία όμορφων χώρων πρασίνου, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Μελέτη περιβάλλοντος χώρου και αρχιτεκτονική κήπου
  Εγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος
  Τοποθέτηση έτοιμου ή συνθετικού χλοοτάπητα
  Φύτευση δέντρων, θάμνων, λουλουδιών ή άλλων φυτών
  Μεταφορά χωμάτων & διαμόρφωση εξωτερικών χώρων
  Βραχόκηπους & συντριβάνια
  Κατασκευή ξύλινης πέργκολας, κούνιας και ειδικές κατασκευές
  Προσθήκη βοτσάλων ή άλλων αδρανών διακοσμητικών υλικών
…αλλά και οποιαδήποτε άλλη εργασία θα σας εξασφαλίσει έναν όμορφο και λειτουργικό κήπο.

Σας προσφέρουμε μοναδικές και ξεχωριστές προτάσεις, εξατομικευμένες στις δικές σας ανάγκες, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ευχάριστο αλλά και λειτουργικό περιβάλλον.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας και την επιστημονική μας κατάρτιση έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε ακόμα και στα πιο απαιτητικά έργα με γνώμονα πάντοτε τις σύγχρονες μεθόδους.

Στόχος μας είναι ο σχεδιασμός και η δημιουργία καλαίσθητων και αξιοθαύμαστων κήπων, καθώς και η παροχή εξατομικευμένης φροντίδας με σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το κατάστημά μας στην Λιβαδειά, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον κήπο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λιβαδειά και τους γύρω νομούς.