2261028222 6932389441 6ο χλμ Λιβαδειάς - Ορχομενού, Λιβαδειά papgolfplants@yahoo.com
hero image
Facebook
 
 
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ
Φυτώρια Γκόλφης Λιβαδειά Βοιωτία


Η επιχείρησή μας “Φυτώρια Γκόλφης” η οποία βρίσκεται στην Λιβαδειά, παρέχει υπηρεσίες συντήρησης κήπων και χώρων πρασίνου υψηλής ποιότητας σε οικίες, εξοχικά και επαγγελματικούς χώρους στην Βοιωτία και τους γύρω νομούς.

Με τα εξειδικευμένα μηχανήματα μας αλλά και με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι δεν θα λείψει τίποτα από τον κήπο σας. Χάρη στην πολυετή εμπειρία και την επιστημονική μας κατάρτιση, συμπορευόμενοι με την εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες συντήρησης κήπων.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Προσαρμόζουμε τις εργασίες μας με βάση τις προτιμήσεις σας, την οικονομική σας δυνατότητα και τις ανάγκες του κήπου. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Κοπή γκαζόν
  Κλάδεμα φυτών και δέντρων
  Καθαρισμός του χώρου από φύλλα
  Έλεγχος και διαχείριση άρδευσης
  Προστασία, λίπανση & αναζωογόνηση των φυτών σας
  Γεωπονική υποστήριξη
  Συντήρηση πισίνας
  Καθαρισμό Φωτοβολταϊκών
  Καθαρισμό Οικοπέδων
…και ότι άλλο χρειάζεται για να απολαμβάνετε
πάντα έναν όμορφο κήπο!!!


Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, ο σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτουμε και με το σταθερό πρόγραμμα που εφαρμόζουμε, μπορεί να σας εγγυηθεί έναν όμορφο και καθαρό κήπο όλο το χρόνο.

Έχοντας αναλάβει την συντήρηση κήπων σε ένα μεγάλο αριθμό κτιρίων, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε εργασία επιθυμείτε για την σωστή συντήρηση και του δικού σας κήπου.

Στόχος μας είναι να διατηρούμε τον κήπο σας όμορφο, με την κατάλληλη φροντίδα κάθε εποχή του χρόνου, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε την ομορφιά του και την γαλήνη που σας προσφέρει.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το κατάστημά μας στην Λιβαδειά, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον κήπο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λιβαδειά και τους γύρω νομούς.