2261028222 6932389441 6ο χλμ Λιβαδειάς - Ορχομενού, Λιβαδειά papgolfplants@yahoo.com
hero image
Facebook
 
 
 
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ
Φυτώρια Γκόλφης Λιβαδειά Βοιωτία


Στο κατάστημά μας “Φυτώρια Γκόλφης” το οποίο βρίσκεται στην Λιβαδειά, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων για τον κήπο σας. Από φυτά, χώματα και λιπάσματα έως και γλάστρες και διάφορα διακοσμητικά που θα κάνουν τον κήπο σας ξεχωριστό.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τα ιδανικά προϊόντα για τον κήπο σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΦΥΤΑ & ΦΥΤΩΡΙΑ

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από φυτά εσωτερικού & εξωτερικού χώρου, που αντέχουν σε συνθήκες ορεινές καθώς και εποχιακά φυτά. Παράλληλα, διαθέτουμε και μεγάλη ποικιλία από φυτώρια (κηπευτικά, οπωροφόρα, εσπεριδοειδή, ανθοκομικά, ελιές και δενδρύλλια).
 

ΧΩΜΑΤΑ & ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ

Σε εμάς θα βρείτε χώματα συσκευασμένα για διάφορα είδη φυτών, φυτόχωμα κομπόστ και λιπάσματα για κάθε είδους φυτό. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα ειδικά προϊόντα για τα φυτά σας.
 

ΓΛΑΣΤΡΕΣ & ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΚΗΠΟΥ

Στο κατάστημά μας θα βρείτε πήλινες και πλαστικές γλάστρες, σε διάφορα χρώματα και σχήματα και για όλα τα φυτά. Παράλληλα, διαθέτουμε και διάφορα διακοσμητικά κήπου όπως κεραμικά, χειροποίητα και βιομηχανικά, βότσαλα, διακοσμητικές πέτρες και πολλά ακόμα προϊόντα που θα κάνουν τον κήπο σας ξεχωριστό.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΙΣΙΝΑΣ
Στο κατάστημά μας θα βρείτε επίσης χημικά προϊόντα για την συντήρηση της πισίνας σας, ενώ διαθέτουμε και εξειδικευμένο προσωπικό, έτοιμο πάντα να αναλάβει την συντήρηση της πισίνας σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το κατάστημά μας στην Λιβαδειά, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον κήπο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα την Λιβαδειά και τους γύρω νομούς.